Meu Mundo Visagie


Meu Mundo Visagie 

Houd zich bezig met de uiterlijke verzorging van het gezicht. Met kwalitatief hoogwaardige professionele make up kunt u zich in de studio laten opmaken voor bijzondere gelegenheden. Ook is het mogelijk dat ik dit bij u thuis kom doen. U kunt altijd hiervoor een afspraak maken.

Ook voor trouwerijen kan ik op locatie de visagie verzorgen. Dit kan niet allen voor de bruid maar ook voor de bruismeisjes, getuigen etc. Bijwerken van de make up voorafgaand aan het diner of bruiloftsfeest is ook geen probleem. Ook kan er vooraf een make up proefsessie worden gedaan waarbij we kunnen kijken wat het beste past bij uw huid, jurk en boeket. Voor dit alles kan een pakket worden samengesteld naar uw wens. U kunt altijd hiervoor een afspraak maken.


Gezellig met uw vriendinnen

Wilt u gezellig met een aantal vriendinnen thuis een leuke leerzame make up sessie gehouden hebben dan bent u bij Meu Mundo Visagie ook aan het juiste adres. U kunt altijd hiervoor een afspraak maken.


Iets voor uw personeel

Heeft u een eigen winkel en u wilt dit doen voor uw personeel dan is dat uiteraard ook geen probleem. U kunt altijd hiervoor een afspraak maken.

Meu Mundo Visagie gebruikt alleen professionele make up van gerenommeerde merken. Hiermee wordt het beste resultaat behaald.