MEU MUNDO GROUP

016268


 De Meu Mundo Group  is een samengestelde firma met een aantal verschillende handelsnamen eronder. Hieronder zijn de verschillende handelsnamen omschreven. Ook vind u gemakshalve het uittreksel van KvK waarin u de details hiervan vind.

KvK Meu Mundo Group
KvK Meu Mundo Group.pdf (419.59KB)
KvK Meu Mundo Group
KvK Meu Mundo Group.pdf (419.59KB)


Meu Mundo Lederwaren is de eerste etevens de hoofd tak van Meu Mundo Group met Premium alledaagse lederwaren, Smart wallets, houten horloges en houten Apple producten covers.

Wij bieden u een ruime keuze aan premium alledaagse lederwaren voor zowel de man als de vrouw. Dat zelfde geld voor de Smart wallets, houten horloges en de houten Apple producten covers. 

Wij hebben een prachtige webshop waarop we de producten verkopen en we hebben een toonzaal aan huis met veel producten. Mocht het zo zijn dat u eerst een product wilt bekijken wat u op de webshop heeft gezien, dan kunnen wij het bestellen en naar de toonzaal laten komen zodat u dit kunt bekijken en kopen. Mocht u toch niet kunnen slagen dan kunnen wij u assisteren om toch het passende product  voor u te vinden in de vele catalogussen waarover we beschikken.

We hopen u snel te zien in onze winkel of bezoek onze webshop!


Meu Mundo Visagie is de tweede tak van Meu Mundo Group en bied u de mogelijkheid om in de visagie salon te genieten van een goede gezichtsverzorging. 

Wij bieden in de visagie salon een goede gezichtsreiniging met daarbij het insluiten in de huid van professionele huidverzorgingsproducten. Ook hebben wij een Botox behandeling zonder naalden en risico's en is geschikt voor elk huidtype. 

In de visagie salon kunnen wij u opmaken voor b.v. een speciale gelegenheid. Ook kunnen wij proef make up aanbrengen om te kijken wat bij uw huidtype past en hoe u dit moet aanbrengen. Met dit advies kunt u zelf de juiste make up kopen en aanbrengen.

Visagie op locatie kan ook, denk hierbij aan een bruiloft. Het is mogelijk om een proef make up te laten zetten om zo te kijken wat het beste bij uw jurk en bruid boeket past. Ook bied Meu Mundo Visagie de mogelijkheid om op locatie voor, tijdens en net na de trouwerij de make up te corrigeren en aanbrengen voor de feest avond.

Kijk voor de prijzen van deze diensten in het tabblad Visagie Studio.


Meu Mundo Techniek is de derde tak van Meu Mundo Group en houd zich bezig met het herstellen, aanpassen en het maken van kleine lederwaren op regie.  

Alvast bedankt!

Team Meu Mundo.