Meu Mundo Atelier


ln het lederwaren atelier worden de herstelreparaties gedaan. Alle voorkomende schades zoals los stiksel, defecte ritsen, gescheurd leder en kapotte haken, ogen en snelsluitingen kunnen hier op vakkundige wijze worden hersteld. Ook het vermaken van broekriemen, lederen armbanden, het verstellen van horlogebanden en schakel armbanden kunnen hier worden gedaan. Veel van deze reparaties zullen service zijn en mocht dat niet het geval zijn dan hanteren wij een zeer scherp herstel/vermaak tarief.

Ook worden in het atelier diverse lederwaren ontworpen en gemaakt. Deze specials zijn uniek, ze hebben een oplage van slechts een stuks of het betreft een kleinschalige productie van b.v. vijf of tien exemplaren. Ook kunt u bestaande producten laten vermaken naar wens indien mogelijk of zelf een ontwerp aandragen wat voor u gemaakt wordt indien technisch voor ons ook mogelijk.

Het lederwaren atelier maakt voor haar eigen ontwerpen ook gebruik van premium leder wat zelf geselecteerd wordt bij de leverancier. Ook wordt dit leder voor herstelwerkzaamheden gebruikt.